MATRICULA´T (document Word)

EBREFOLK 2018. CULTURA POPULAR EN LA CRUÏLLA DELS PAÏSOS CATALANS.

EBREFOLK fa 6 anys!!! I volem celebrar-ho amb un seguit de propostes que tenen com a objectiu fer-vos partícips d’un ampli ventall d'activitats relacionades amb la música, la cançó i la dansa tradicionals. Enguany venim carregats de noves propostes així com de una sola tarifa de matriculació per a tots els públics. Al darrere de tot trobareu les ganes i la dedicació d’un equip que vol fer-vos gaudir de la cultura popular.

Aquests pocs anys de trajectòria ens ha confirmat que una de les millors maneres de protegir aquest patrimoni és donar-lo a conéixer i crear consciència social. Apropant-nos a la cultura popular enriquim la nostra sensibilitat i despertem sentiments de pertinença a un territori. És per això que l'edició d'enguany té com a marc referencial diferents contrades dels Països Catalans. Un Campus que vol compartir experiències i coneixements per a poder enriquir-nos; que aprofundirà en l'obra de folkloristes i etnògrafs; i que, alhora, vol mostrar una actualitat viva que apunta cap a un futur esperançador.

Tota una aposta que ens porta a renovar, any rere any, la nostra presència en un territori singular: les Terres de l'Ebre, el Matarranya i el nord del País Valencià. Comarques catalanes, aragoneses i valencianes que esdevindran durant uns dies el nexe d’unió d'una identitat comuna que us convidem a descobrir.

Us desitgem que gaudiu i compartiu amb nosaltres aquest espai per a la festa. Deixeu-vos emportar per la màgia del país, de la seua gent i del seu patrimoni cultural. Us hi esperem nombrosos al 6é EBREFOLK!

CAMPUS EBREFOLK

Ebrefolk, Campus de Música i Ball Populars de les Terres de l’Ebre, Matarranya i Nord valencià és el títol d’una iniciativa de l’associació Espai de So que pretén difondre el patrimoni etnomusical de les terres banyades per l’Ebre i els seus afluents –un espai compartit per Aragó, Catalunya i el País Valencià– per mitjà de tallers, xarrades, actuacions musicals i exposicions al llarg de tres o quatre dies del mes de juliol a Móra d’Ebre (Ribera d’Ebre).

El Campus, creat l’any 2013, s’articula bàsicament en tallers destinats a tots aquells que vulguen acostar-se a un major coneixement de la cultura musical tradicional del territori, i són impartir per especialistes en la matèria.

Considerem que la identificació que la població d’estos territoris ha forjat al voltant de la jota és tota una fita, però este gènere musical que ha esdevingut un tret identitari, és només la punta de l’iceberg d’un patrimoni inmaterial ben fràgil i molt més ampli i desconegut. En este sentit, la nostra línia continua sent la de consolidar un punt d’encontre per a l’aprenentatge, l’intercanvi i la difusió de coneixements, la interrelació, la convivència i el treball de grup en un privilegiat entorn del territori catalanoparlant com són les seues comarques centrals.

Per això, els tallers de ball, cant i instruments tradicionals destinats als alumnes matriculats es complementen amb altres activitats formatives i lúdiques, obertes a tothom, com ara una ronda, una vetlada de versadors (poetes improvisadors), un bureo (sopar + ballada participativa).

MÉS INFORMACIÓ:

Telèfon de contacte: 606.36.12.73 (Ferran), envia el document d'inscripció a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campus triptic 16 2 1

Campus de música i ball populars
de les Terres de l’Ebre, Matarranya i Nord Valencià

Vídeo promocional 3r EBREFOLK, Un campus irrepetible!